Tuinkachel

Deel dit

Rengo Black, tijdloos en lichtgewicht

Het assortiment van Tuinkachelgigant bied je een ruime keuze aan tuinkachels. Tuinkachelgigant heeft dan ook tuinkachels in allerlei verschillende variaties in hun assortiment opgenomen. Sommige van deze tuinkachels streven een uniek design na, andere hebben juist een tijdloos design. Bijvoorbeeld de Rengo Black tuinkachel.

 

Tijdloos design

De Rengo Black is gefabriceerd uit zwart staal. Het materiaal dat is gebruik is hittebestendig tot maar liefst 600 graden. De Rengo Black tuinkachel is een langwerpige tuinkachel en daardoor ook 120 centimeter hoog. De breedte en diepte van de kachel zijn met 31 centimeter gelijk aan elkaar. Door deze afmetingen past de tuinkachel in iedere tuinstijl. Daarnaast is de kachel ook nog eens zeer licht te noemen en weegt de kachel slechts 11 kilo. De Rengo Black is met recht een lichtgewicht tuinkachel te noemen. De Rengo Black beschikt over een enkelzijdig vuurzicht. De tuinkachel is met een speciale reden zo ontworpen en heeft naast een tijdloos design ook nog een zeer belangrijk aspect.

 

Stevige vlammen

Het tijdloze langwerpige design van de Rengo Black zorgt ervoor dat binnen in de kachel altijd wordt gezorgd voor een maximale doorvoer van zuurstof. Dit zorgt er niet alleen voor dat het hout goed en lang blijft branden, ook krijg je doordat er veel zuurstof voor handen is stevige vlammen. Dit geeft een extra knapperend effect en daardoor veel sfeer. Ook blijft het binnen in de kachel lang warm waardoor je voor zeer lange tijd kunt genieten van de warmte van de tuinkachel.

 

Grote gezelschappen

Doordat de Rengo Black een groot warmtebereik heeft is deze tuinkachel uitermate geschikt om grote gezelschappen van warmte te voorzien. De tuinkachel zorgt er voor dat je ’s avonds tot in de late uurtjes warm buiten kunt verblijven. Je hoeft alleen zelf nog maar hout op het vuur te gooien, de tuinkachel doet de rest.

Be a fan